Menu
Mijn account
Winkelwagen

Vakhandelaren

Word vakhandelaar van onze merkproducten:

Vakhandelaren

Als vakhandel van onze merkproducten, kiest u voor een sterke, ervaren partner voor de horeca-apparatuur. Maak gebruik van onze diensten, zoals on-site service, 24 maanden garantie en dealer kortingen. Profiteer van de dealer login en geniet van alle online voordelen.

Gastronoom

Vind de geschikte partner voor uw wensen:

Gastronoom

Maak als gastronoom gebruik van ons uitgebreide dealernetwerk. Via de handelaren zoekfunktie, zoekt u automatisch uw dichtsbijzijnde partner die uw project met Saro apparatuur adviseerd en ondersteund.

Verder

bestaande klant

Gebruikersnaam / E-mail:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?

Factuurgegevens

account aanmaken

* Verplicht veld
Categorieën
Saro Catalogus
Catalogus

WOW GRILL

Voor een onvergelijkbaare grillervaring

De Saro WOW GRILL is gemaakt van roestvrij staal. De WOW GRILL is voorzien van een tot drie grillroosters, waarvan ieder grillrooster uit 3 x 6 staven bestaat. Voor ieder grillrooster kan de temperatuur apart worden ingesteld.

De hoogwaardig verwerkte en geïntegreerde verwarmingselementen van de WOW GRILL zorgen voor een onvergelijkbare functionaliteit en altijd goede resultaten. De hitte wordt gelijkmatig over het hele grillrooster verdeeld.

Mocht het voorkomen, dat een van de geïntegreerde verwarmingselementen defect zou zijn, dan stopt maar een van de groepen van 6 staven te werken. De overige gedeelte van de grillrooster gaat verder lopen. De staven met het defecte element kunnen makkelijk worden vervangen.

Bovendien biedt deze constructie een energiebesparing en een gegarandeerde en gelijkmatige temperatuur over de gehele grill. Temperaturen tot 320 °C zijn vlug bereikt.
De grill is simpel op te zetten en eenvoudig te bedienen. Eventuele oneffenheden op de stelplaats kunnen makkelijk aangepast worden door de vier verstellbare poten.

De rondgaand afscherming van roestvrij staal kan zonder hulpmiddelen opgezet of verwijderd worden en zorgt ervoor dat geen spetters overtreden.

Overtollig vet valt in de vetopvangpan onder de grillroosters. De pan kan met water gevuld worden, om het aanbakken van het vet te voor komen en het navolgende schoonmaken makkelijker te maken. Het vet zwemt op het oppervlak van het water en kan simpelweg afgeschept worden.

De twee meegeleverde spatels zorgen voor een makkelijke mogelijkheid om de staven en de tussenruimtes van het grillrooster te reinigen.

De tijdens het grillen, door het grillrooster ontstaande grill strepen geven het vlees, de vis of de groenten een mooie rustikale grill karakter. Want uiteindelijk zou niet alleen de goede smaak overtuigen, maar ok  het uitzien van de gerichten.

De vlakke constructie zorgt er voor dat er altijd en overal een plekje is om de grill neer te zetten.

Ontdek onze aanbod aan WOW GRILLs
Wij wensen je nu al veel plezier en succes met je BBQ event en vooral „smakelijk eten“!